Door sommige mensen veracht, voor anderen het summum van heerlijke geile sex. Plas en poepsex is een specifieke niche waar je van moet houden. Als het echt je ding is kun je je er dan ook helemaal in uitleven. Maak jij je fantasie vandaag of morgen waar? Via deze website vind je in ieder geval leuke andere mensen die interesse hebben in plas en poepsex dating .

plas en poepsex

Plassex:
De een vind het lekker de ander vind het gewoon vies.
Van huis uit hebben we geleerd dat je alleen mag plassen op een toilet en als je erg nodig moet misschien verstopt achter een bosje. Toch kunnen plasseks spelletjes best leuk en lekker zijn. Tijdens het klaarkomen zo’n krachtige warme straal straal tegen je poesje of lul aan kan een extra dimensie geven. De ervaring kan wisselend zijn, de één vind het dus inderdaad gewoon lekker, de volgende vind het vernederend en de volgende vind dat het gewoon bij dienstbaarheid hoort om als toilet te dienen.

Elkaar op de geslachtsdelen plassen is de meest voorkomende vorm van plasseks, ook het plassen over het gehele lichaam is erg in trek, het plassen in monden komt iets minder voor ( maar het lijkt wel of daar steeds meer liefhebbers van komen ).
Voor een lekker plasseks spelletje kun je het beste veel water drinken, bier versneld het proces van moeten plassen.

Voor het plassen in de mond zijn er een aantal zaken waar je even op moet letten en dat zijn: Is de plassende partner niet ziek, gebruikt deze medicijnen, is verder alles wel lekker schoon.
Als je dus een klein beetje oplet met wie je het doet kan het een leuk festijn worden.

Het is heerlijk om de warme plas van je partner over je lijf en tussen je benen door te voelen stromen, vooral als je lekker relaxed op een plaats ligt waar het vocht geen kwaad kan. Wat veel mensen niet bekend zal zijn is dat een man met erectie in de vagina van een vrouw kan plassen. Zal een gigantisch gevoel zijn als hij dit doet tijdens het klaarkomen. Het is wel nodig dat je na dit spelletje de dame even uit spoelt met schoonwater.